Εταιρια

Η εταιρία Αφοί ΒΑΠΠΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1963 και σήμερα ειδικεύεται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση εκκλησιαστικών ειδών. Ακολουθώντας σταθερή πορεία εξέλιξης, θεωρείται σήμερα μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο των εκκλησιαστικών ειδών.

Έχοντας εξειδίκευση μόνο στη χονδρική πώληση, καλύπτει τις ανάγκες καταστημάτων εκκλησιαστικών ειδών, καθώς και Ιερών Μονών και Ναών που διαθέτουν εκθέσεις πώλησης. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία μπρούτζινων εκκλησιαστικών ειδών, όπως θυμιατά, καντήλια, κηροπήγια, δισκοπότηρα, σταυρούς, λιβανοθήκες, λειψανοθήκες και άλλα, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες (Ρουμανία, Σερβία, Ρωσία, Γεωργία, Κύπρο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία).

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησιαστικής παράδοσης και τις απαιτήσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Οι παράγοντες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι η διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και η συνέπεια προς τον πελάτη.